Top

De webwinkel is momenteel even niet bereikbaar.
Voor vragen kun je ons e-mailen

Retourneren?

Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om de bestelling retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.
Wil je slechts een deel van de bestelling retourneren, dan wordt het retourartikel exclusief verzendkosten gecrediteerd.


LET OP! om de verwerkingssnelheid van pakketzendingen te kunnen garanderen geldt een ander retouradres!
 

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan STOER XXL geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@stoerxxl.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde door ons retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.


LET OP! in sommige garantie gevallen volstaat het om een duidelijke foto van breuk etc. te sturen. Na goedkeuring hoeven deze artikelen niet persé retour gestuurd te worden en hoef je dan ook geen retourkosten te maken. De beoordeling van het wel of niet moeten retour sturen ligt in alle gevallen bij STOER XXL.

Let op! Om hygiënische redenen kunnen er geen oorbellen en piercings retour genomen worden die door het lichaam gaan. Klap- en klemoorbellen hebben een uitzondering.
Mocht er hierbij onverhoopt een defect ontdekt zijn, stuur een mail met foto van het defect naar info@stoerxxl.nl of naar het whatsapp nummer 06-28977289. Wij nemen dan contact met je op.

Ruilen
Het kan voorkomen dat je een artikel wil ruilen voor een ander artikel of een andere maat.
Meld dit artikel binnen 14 dagen na ontvangst en stuur deze voldoende gefrankeerd retour. Wij sturen je dan na ontvangst het gewenste artikel op, de verzendkosten voor deze ruilzending nemen wij voor onze rekening.
Is door onze fout het artikel verkeerd geleverd, dan zijn eventuele retourkosten geheel voor ons. Na de eerste melding aan STOER XXL ontvang je in deze gevallen een retourlabel die je eenvoudig uit kan printen op de zending kan plakken en zonder verdere kosten bij het postagentschap in kan leveren.
Aan:
STOER XXL
Spoorlaan 5C-148
2495 AL Den Haag
info@stoerxxl.nl
Van:
@
Retouren:
Ik deel hierbij mee dat ik de volgende artikelen wil retourneren:
Feedback:
Help ons te verbeteren door een reden te geven, dit is niet verplicht.