Top

Miyuki rocailles 11/0 turquoise green opaque 412

  • Miyuki rocailles 11/0 turquoise green opaque 412
0,90
per 8 gram
Dit artikel is helaas uitverkocht! Wil je op de hoogte gehouden worden wanneer de voorraad weer aangevuld is, laat dan je email adres hieronder achter!
Voorraad: 0


Kleurnummer  : 412
Kleurtype : opaque
Kleur : turquoise green
Vorm : seed bead
Maat : 11/0
Lengte : 1,3 mm
Breedte : 2,1 mm
Rijggat : 0,8 mm
Verkoop per : buisje 8 gram
Staffelkorting : max -20%


Miyuki is het Japanse topmerk op het gebied van rocailles.Ze staan bekend om hun zeer hoge kwaliteit waarbij alle kralen exact dezelfde maat hebben. De rocailles, ook sead beads of borduurkralen genoemd zijn kleine kraaltjes die gebruikt worden in beadwork weefsieraden, rijgwerk, borduurwerk en 3D-kaarten.

Doordat de vorm van elk type kraal telkens precies hetzelfde is kunnen makkelijk verschillende kleuren gemengd gebruikt worden, waardoor er oneindig veel kleurcombinaties en patronen mogelijk zijn zonder dat de kwaliteit achteruit gaat, wat wel het geval is bij rocailles waarvan de maat varieert. De Miyuki rocailles hebben een licht bolle vorm en zijn heel mooi te verwerken in sieraden.
miyuki rocailles 11/0
STOER XXL levert de Miyuki rocailles in een handig kunststof bewaarbuisje met
8 gram netto gewicht voorzien van sticker waarop de maat, de Engelstalige benaming, het Miyuki kleurnummer en het STOER XXL bestelnummer duidelijk vermeld staan.
Bij afname van 2 buisjes in dezelfde kleur is het mogelijk dat deze samengevoegd worden in een langer bewaarbuisje, uiteraard voorzien van sticker met alle gegevens.


Artikelnummer: 0412 - C009C

1 of meer € 0,90 per 8 gram
3 of meer € 0,81 per 8 gram
5 of meer € 0,72 per 8 gram

Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code