Top

Disclaimer

Hoewel wij er altijd naar streven om zoveel mogelijk juiste informatie te verschaffen voor wat betreft kleur van de artikelen, kan het zo zijn dat door bijvoorbeeld de beeldscherminstelling van de klant de kleur anders wordt getoont dan wat deze werkelijk is.

Voor wat betreft de grootte van de artikelen, foto's geven niet de werkelijke grootte weer.
Deze kunnen uitvergroot of juist verkleind wordt weergegeven zodat de klant een duidelijk beeld kan krijgen van het artikel. 
Relevante maten worden bij het artikel geplaatst. Mocht de klant meer of andere maten willen weten, dan kan hier altijd vrijblijvend om gevraagd worden via de mail of chat.
 

Verwijzingen naar andere sites zijn enkel opgenomen ter informatie van de gebruikers van de site. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of beschikbaarheid van deze sites of bronnen.

Wij zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuist of onkundig gebruik of toepassing van de artikelen op deze website.
Kralen en overige kleine of scherpe artikelen zijn niet geschikt voor baby's en kleine kinderen. 
 

STOER XXL behoudt zich het recht voor om de informatie op deze site te wijzigen, verwijderen of aan te vullen zonder enige aanmelding of bekendmaking vooraf.
 

Als u vragen of opmerkingen heeft, neem dan contact met ons op.