Top

De webwinkel is momenteel even niet bereikbaar.
Voor vragen kun je ons e-mailen

Disclaimer

Prijzen op de website:
Alle prijzen op de website zijn inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten. Prijzen kunnen tussentijds wat verhogen of verlagen. Prijsverschillen komen door invloed van grondstofkosten, inkoopprijzen of inkoopvoordeel. Aanbiedingen kunnen van tijdelijke aard zijn of een op-is-op karakter hebben. Voor bijbestellingen en reserveringen geldt altijd dat de weergegeven prijs op het moment van bestellen leidend is als hoogst mogelijke prijs.
Op de meeste artikelen geldt een staffelkorting, hierbij gaat de prijs omlaag naarmate het bestelaantal omhoog gaat. Staffelkortingen kunnen onderling niet anders gecombineerd worden dan hoe de website aangeeft.

Kleuren op de website:

Hoewel wij er altijd naar streven om zoveel mogelijk juiste informatie te verschaffen voor wat betreft kleur van de artikelen, kan het zo zijn dat door bijvoorbeeld de beeldscherminstelling van de klant de kleur anders wordt weergegeven dan wat deze werkelijk is. De klant heeft altijd de mogelijkheid geheel vrijblijvend meer informatie te vragen en eventueel om een persoonlijke aanvullende foto te vragen waar bijvoorbeeld een combinatie van verschillende gewenste artikelen op te zien is zodat de kleuren onderling beter te bepalen zijn.

Afmetingen op de website:
Voor wat betreft de grootte van de artikelen, foto's geven niet de werkelijke grootte weer.
Deze kunnen uitvergroot of juist verkleind wordt weergegeven zodat de klant een duidelijk beeld kan krijgen van het artikel. 
Relevante maten worden bij het artikel geplaatst. Mocht de klant meer of andere maten willen weten, dan kan hier altijd vrijblijvend om gevraagd worden.
 
Foto's op de website:
De foto's op de website geven het werkelijke artikel weer, echter de hoeveelheid artikelen op de foto's weergegeven kan wel eens afwijken van wat de bestelling omvat. De hoeveelheid per bestelde eenheid staat altijd duidelijk vermeld onder de prijs en in de omschrijving. Deze omschrijving is dus ook altijd leidend.

Voorraden op de website:
Wij proberen voorraden steeds zo actueel mogelijk te houden, maar door eindcontrole en daarmee ontstane afkeur is het mogelijk dat een artikel toch niet direct geleverd kan worden.
Als er een artikel uit de bestelling ontbreekt dan wordt deze zo snel als mogelijk bijbesteld en nagezonden, als een nazending niet mogelijk is, dan wordt het aankoopbedrag van niet geleverde artikelen retour gestort op de rekening van de klant.

Kwaliteit van de artikelen:
STOER XXL heeft een kwaliteitsgarantie. D.w.z. dat de levensduur van de artikelen naar redelijkheid afgegeven wordt.
DQ artikelen hebben een langere levensduur dan niet DQ artikelen en hier geldt ook een langere garantietermijn. Op sommige DQ artikelen zelfs levenslang. De garantie vervalt indien het artikel voor een ander doel gebruikt is dan in de lijn der verwachting ligt. De factuur of pakbon is hierbij het garantiebewijs, deze wordt zowel via mail als op papier aan de klant uitgegeven.

Alle sieraden en sieraad onderdelen worden nikkelvrij ingekocht en voldoen dus ook aan de huidig geldende EU wet- en regelgeving met betrekking tot het gebruik van nikkel, cadmium en lood.
Wij doen zelf ook steekproefsgewijs een nikkeltest op artikelen, deze ontvangen het label nikkelvrij wanneer er geen nikkel aangetroffen wordt en dus veilig is voor personen met een nikkelallergie.
Geteste artikelen ontvangen het volgende logo op de productpagina:
nikkelvrij
Indien dit logo niet zichtbaar is bij het artikel wil dit niet zeggen dat dit wel nikkel bevat, het artikel is enkel nog niet getest.
Een testverzoek op een bepaald artikel kan uiteraard aangevraagd worden, dan krijgt deze voorrang.
Alle nikkelvrije artikelen kunnen eenvoudig opgevraagd worden door middel van een zoekopdracht op nikkelvrij.
Wij verwachten rond december 2019 alle artikelen getest en gelabeld te hebben
Voetnoot: Nikkelvrije artikelen zijn doorgaans iets duurder dan nikkelhoudende artikelen. Hierdoor ontstaat prijsverschil tussen artikelen die er ogenschijnlijk hetzelfde uitzien maar goedkoper zijn bij handelaren welke nikkelhoudende artikelen aanbieden.

Partnerlinks:

Verwijzingen naar andere sites zijn enkel opgenomen ter informatie van de gebruikers van de site. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of beschikbaarheid van deze sites of bronnen, noch naar verwijzingen die van deze site's af komen. Wil jij ook een link naar jouw site vermeld hebben op onze pagina, stuur gerust een mail ter beoordeling van de link. De links moeten wel enigzins betrekking hebben op of relevant zijn voor STOER XXL.

Schade:
Wij zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuist of onkundig gebruik of toepassing van de artikelen op deze website.
Kralen, lijm, koord, gereedschappen en overige kleine of scherpe artikelen zijn niet geschikt voor baby's en kleine kinderen. De klant is zelf verantwoordelijk voor de toepassing van aangekochte artikelen. Laat kinderen ook nooit met plastic verpakkingsmateriaal spelen.
 

STOER XXL behoudt zich het recht voor om de informatie op deze site te wijzigen, verwijderen of aan te vullen zonder enige aanmelding of bekendmaking vooraf.
 

Als u vragen of opmerkingen heeft, neem dan contact met ons op.

@