Top

De webwinkel is momenteel even niet bereikbaar.
Voor vragen kun je ons e-mailen

STOER XXL 2008 - 2019

STOER XXL is in 2008 begonnen met de verkoop van linten, kralen en sieraadonderdelen. Inmiddels is de webshop uitgegroeid tot een collectie van meer dan 5000 artikelen van goede kwaliteit met scherpe prijzen.

Alle foto's en teksten op deze website zijn beschermd met het copyright en alleen met schriftelijke toestemming van STOER XXL en/of verwijzing naar STOER XXL te gebruiken op andere websites.

Bij controle dient desgevraagd de toestemming aangetoond te worden. 

Een foto op deze site wil ik gebruiken op mijn eigen website voor mijn eigen aanbod! Maar natuurlijk wel zonder watermerk of verwijzing naar STOER XXL :)
Hoe doe ik dat?

Om de licentie van een watermerkvrije foto aan te schaffen, vul onderstaand contactformulier in met als onderwerp licentie en verduidelijk bij opmerking welke foto (artikelnummer), voor welke website de licentie verzocht wordt en voor welke termijn.
Wij nemen dan contact met je op.
Een licentie kost € 2,50 inclusief BTW per foto per jaar en geldt alleen voor de website waarvoor de licentie is aangeschaft. 
Bij aanschaf van meerdere foto's of licentie voor meerdere jaren geldt een staffelkorting van 10% bij 5 foto's (of 5 jaren) en 20% bij 10 of meer foto's (of 10 of meer jaren).
De foto's inclusief licentie worden digitaal verzonden.

Je kan ook direct een verzoek doen via de licentie bestel pagina.

Voor leveranciers van STOER XXL kunnen afwijkende afspraken gelden!

De boete voor oneigenlijk gebruik van onze foto's wordt gebaseerd op de tarievenlijst van fotoanoniem.nl
@